facebook

Elosztogatják a magyar termőföldet?

2009.10.28. 17:17 Imre Laci

Több internetes oldalon (pl. itt) lehet olvasni arról, hogy egy titokban meghozott törvény által még ma is bocsátanak ki kárpótlási jegyeket, amiket a '41-45 között meghurcolt zsidók leszármazottai kapnak meg.

A kárpótlási jegyekből pedig árveréseken olcsó pénzért állami tulajdonú földeket adnak el, lényegében ingyen, hiszen a kárpótlási jegyeket is az állam bocsájtja ki.

Persze, lehet verni a tamtamdobot, hogy ez is csak egy ósdi összeesküvéselmélet, de egy olyan országban, ahol hosszú évekig százmilliós végkielégítéseket osztogattak stikában, szerintem egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a termőföldet, amely az országunk egyik legnagyobb kincse, titokban elosztogatják az elvtárspajtások...

Az egész ügy a Békés megyei Jobbik által robbant ki. Egy magánszemély útján kapott információt követően vizsgálódni kezdtek, s úgy találták, hogy törvénybe ütköző módon a földek árveréséről sehova nem tettek kiírást. Holott ez kötelező volna ugyebár... Persze mit számít ez egy olyan országban, ahol még a miniszter is bizonyítékot hamisít? Aki pedig azt hinné, hogy kis értékű üzletekről van szó, annak ajánlom, hogy nézzen utána a mai magyar földáraknak!

Akár igaz a hír, akár nem, hiányolom az állami hatóságok azonnali utánajárását stb...


1 komment

Címkék: árverés föld zsidó jegy titkos termőföld kárpótlási

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr281481942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tor Salqvist 2009.11.03. 13:27:11

Az biztos, hogy a pesti ingatlanokat felvásárolják a zsidók: www.budapesti.info/20090511.htm
Az is biztos, hogy Sukorón is zsidók nyerészkedtek. Azt hiszem ezek után nem lenne meglepő, ha a vidék földkészletére is fennék a fogukat. Jobb ugye a magyar föld, mint a sivatagos palesztin, ráadásul sehol a világon nincs annyi ásvány- és termálvíz, mint idehaza.
süti beállítások módosítása