facebook

Olcsó húsnak híg a leve

2009.03.10. 23:13 Imre Laci

Tegnap a Tescoban sétálva megakadt a szemem egy lengyel szépségen. No persze nem a lengyel nők egyikén, hanem északi barátaink egy termékén. A gyönyörűség neve Edel. Akár még női név is lehetne, ha nem éppen egy 1,5%-os UHT tejről lenne szól.

Gondoltam üsse kő, már csak a teszt kedvéért befektetek és veszek egyet kő kemény 107Ft-ért. Rajtam kívül más is filozofált a nagy rakás tej mellett és vad szemöldökhúzogatás közepette méregették a már-már túl olcsó portékát. Valóban túl olcsó volt, mint arra ma reggel rájöttem. Pedig ezen még magyar szót is találni, nem úgy mint a Mlékó névre hallgató - ha jól emlékszem szintén lengyel - UHT tejen.

Azt kell mondjam, Edel nagyon rossz ízű és így, az első randevú után ki merem jelenteni, hogy nem lesz folytatása a kapcsolatnak. :-)


 

komment

Címkék: lengyel tej minőség olcsó edel

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr67994887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gatsy 2009.03.18. 12:20:57

A mléko nem a neve, lengyelül tejet jelent. Ennyi.

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2009.03.18. 13:46:41

Ebben igazad van, de amennyiben nincs egyéb fantázianeve az árunak, akkor ezt tekinthetjük a termék nevének.
süti beállítások módosítása