facebook

Kecskeinfluenza - az újabb baromság

2009.12.21. 20:08 Imre Laci

Állok 18-án a Délinél a 2-es metróra várva, velem szemben egy 300cm-es átmérőjú plazmatévé és mit ír?!

A "kecskeinfluenzának" nevezett Q-láztól retteg Európa. Na majdnem be is vetettem magam az érkező szerelvény alá. Hogy lehet ekkora orbitális baromságot írni?! Aki szerkeszti és felügyeli az oda kikerülő híreket, az rendelkezik valamilyen végzettséggel vagy rögtön az óvodából zavarták oda?

Az influenza minden formáját egy vírus terjeszti, míg a Q-lázat egy baktérium. (Mint ahogy azt egy korábbi bejegyzésben már le is írtam.) A végén még elterjed, hogy létezik egy új típusú influenza... Végülis már éppen ideje lenne egy új vírus ellen is létrehozni egy vakcinát, hogy újabb milliárdokat söpörhessen be valamelyik gyógyszergyártó vállalat. Már meg is van a több évre előre kidolgozott pániklajstrom:

  • 2010 - Kecskeinfluenza
  • 2011 - Birkainfluenza
  • 2012 - Nyúlinfluenza
  • 2013 - Halinfluenza
  • 2014 - Méhinfluenza

Ne higgye el senki, hogy a Q-láz az influenza egy új formája. Legyetek okosak, mert hülyékből már sok van!


Szólj hozzá!

Címkék: vírus betegség baktérium járvány kecskeinfluenza q láz coxiella burnetii

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr291614247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása