facebook

Tüntettek a horvát gazdák is

2009.08.27. 09:11 Imre Laci

"A horvátországi mezőgazdasági gazdálkodók csütörtök déltől határozatlan időre a közúti határátkelőhelyekre vezető utak teljes lezárásával kívánnak tiltakozni a mezőgazdasági termények, illetve a tej garantált felvásárlási ára ellen - írta a rendőrség.
Az átkelőhelyre vezető utak blokádját a gazdák a horvát kormánnyal történő eredményes tárgyalások végéig fenn kívánják tartani - olvasható a rendőrség közleményében, amelyben arról is tájékoztatnak, hogy a horvát rendőrség nagy erőkkel készül az utak lezárásának megakadályozására.
A horvát Hina hírügynökség a gazdák tervezett blokádja kapcsán arról számolt be, hogy a szlavóniai és baranyai termelők Horvátország keleti határátkelőinek lezárására készülnek. Bejelentésük alapján 15, Szerbiával, Bosznia-Hercegovinával és Magyarországgal érintkező határátkelőnél tervezik a tiltakozást, vagyis Magyarországon a Baranya megyében található átkelőket érintheti a blokád.
"

- MTI -


Szólj hozzá!

Címkék: horvátország tüntetés tej útlezárás gazdák

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr141341299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása