facebook

Sertések jelei: lásd, értsd, használd

2010.01.13. 14:10 Imre Laci

A sertések folytonosan jeleket adnak egészségi állapotukról, jólétükről és teljesítményükről. Ezen jelek megértése művészet, akárcsak felhasználásuk a takarmányozás megfigyeléséhez és javításához, állatvédelemhez és istállózáshoz.

Az állatorvos és sertésrajongó Jan Hulsen és Kees Scheepens által írt Sertések jelei saját szakvéleményükön, valamint saját és más gazdák gyakorlati tapasztalatain alapszik. Megalkották ezt a gazdagon illusztrált könyvet, mely ideális gyakorlati útmutató és jelentős ismeretterjesztő könyv is. Fontos, hogy ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket, inkább tegyük fel a három kérdést: Mit láttam? Miért történt? Mit jelent?

- ThePigSite -

Sajnos a könyv csak holland, német és francia fordításban jelent meg. A magyar szaksajtó meglehetősen szegényes és nem utolsósorban roppant drága is. A Sertések jelei internetes ára 28.5£, kb. 8500 forint.


Szólj hozzá!

Címkék: könyv viselkedés etológia sertés jan hulsen kees scheepens

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr281669357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása