facebook

Lopják a szelet a Jobbik vitorlájából

2010.02.11. 15:21 Imre Laci

"A kormány három évvel meg kívánja hosszabbítani a külföldiek - 2011-ben lejáró - földvásárlási moratóriumát, amennyiben azt az Európai Unió is támogatja - közölte Szollár Domokos kormányszóvivő szerdán, a kabinet ülése utáni sajtótájékoztatón Budapesten.

Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter a támogató döntés hátterét részletezve elmondta: már tavaly szóban jelezte az Európai Unió Bizottságának, hogy Magyarország valószínűleg élni fog a tilalom meghosszabbításának lehetőségével."

- MTI -

No kérem szépen, kampány van! Az a briganti aki egészen eddig kilóra árulta a magyar földet, hirtelen rájött, hogy ki kellene lopni a Jobbik vitorlájából a szelet! Márpedig az MSZP egészen eddig tett nagy ívben a határon túli magyarokra, kezdve a kettős állampolgárság leszavaztatásával, a megannyi magyarverés és egy nyelvtörvény után is csak lopták tovább az országot, tettek mindenre magasról.

Most, hogy kampány időszak van, LiBajnai Gordonka hirtelen összedobott egy 50 milkós nyelvi alapot, mert látta, hogy "Basszus, a Jobbik azzal kampányol, hogy tesz valamit a magyarságért és bejön neki!". Ezek után összeült a Vörösök Konklávéja és menten rájöttek, hogy akkor már a magyar termőföld védelmének ötletét is lenyúlják az eddig nácinak, fasisztának és antiszemitának tituált párttól.

Nehogy bedőljön valaki ennek az ócska kampányfogásnak! Nem hosszabbítani kell a moratóriumot, hanem örök érvényűvé tenni! Magyarország nem eladó!


1 komment

Címkék: kampány mszp jobbik gordon bajnai érdek moratórium földvásárlás nyelvalap

Kína lépéseket tesz az amerikai import ellen

2010.02.08. 07:00 Imre Laci

"Büntetővámot vetett ki Kína pénteken az amerikai szárnyasimportra: az amerikai baromfi bevitelét az intézkedés nyomán - amely a jövő pénteken lép életbe - az eladási ár 105 százalékának megfelelő vám sújtja.

A kínai kereskedelmi minisztérium pénteki bejelentése szerint az Egyesült Államok dömpingáron szállítja Kínába az amerikai baromfit. Az intézkedés mindazonáltal nem végleges.

A kínai kormány szeptembertől vizsgálja az amerikai szárnyasimportot.

A lépés megfigyelők szerint csupán újabb epizódja a Washington és Peking között hónapok óta dúló kereskedelmi háborúnak."

- MTI -


Szólj hozzá!

Címkék: kína amerika usa szárnyas egyesült vám import államok baromfi

süti beállítások módosítása