facebook

Mészáros Lőrinc tovább gyarapodik

2014.03.06. 05:49 Imre Laci

Úgy tűnik, hogy a választások előtt még annyi lehetőséget megragad a kormánypárt holdudvara, amennyit csak tud. Éppen tegnap jött egy zaftos hír, amely egy hónappal a választások előtt elég érzékenyen érintheti majd a Fideszt. Már amennyiben megfelelő médiahátteret kap majd az ügy. Oknyomozó riporterek minden esetre nyugodtan vérszemet kaphatnak, hiszen egyik kedvenc politika-celebük, Mészáros Lőrinc ismét egy nagy szeletet haraphatott a tortából.

meszarosesorban.jpg

A Székesfehérváron évtizedek óta működő Aranykorona Zrt. az elmúlt pár évben bizony komoly anyagi gondokkal küzdött. Először tejelő szarvasmarha-telepüket kellett bezárniuk a város terjeszkedése miatt (illetve mert igen jó üzlet az építési telek értékesítése), később a húsmarha ágazat rolóját is lehúzták. Információk szerint a vállalat közel 420 millió forintos tartozást halmozott fel, ám 1100 hektár termőterületet művel, illetve becslések szerint 7-800 milliót érő gépparkkal rendelkezik. Nem csoda hát, hogy a becsődölt cégért többen is versenybe szálltak. Állítólag a szolnoki testvérpár is ringbe szállt a cégért, ám a biztos befutó mégis csak a hazai pályán játszó stadion-mágus, Mészáros Lőrinc lett.

Köztudomású, hogy a Dél-Fejér megyében kihirdetett állami földpályázatok jelentős részét a Mészáros érdekeltségébe tartozó cégek nyerték meg, s most úgy tűnik, hogy építőipari mágnásunk úgy gondolja, hogy dél felé érdemes terjeszkedni.

komment

Címkék: orbán székesfehérvár felcsút mészáros aranykorona

süti beállítások módosítása