facebook

Pénzelvonás a mezőgazdaságtól

2009.09.12. 06:00 Imre Laci

"Az agrártárca jövő évi költségvetése is komolyan megérzi majd a kormányzati takarékosságot. Az idén rendelkezésre álló 177 milliárd forintos előirányzatból kormánydöntés alapján zárolt 11,5 milliárdot, valamint az elvont 1,5 milliárd forintnyi egyensúlyi tartalékot nem kapja vissza a tárca. Hiányzik majd a büdzséből az a 33 milliárd forint is, amelyet még tavasszal vontak el és a 2009 után járó területalapú támogatások nemzeti kiegészítéseként (top-up) 2010-ben fizettek volna ki."

- Napi Gazdaság -

Igen, a kormány takarékossága miatt... Annyira takarékoskodik a kormány, hogy az elmúlt 8 évben öntötte a sokszáz milliárdot a BKV-ba és sok egyéb más vállakozásba. Annyira takarékoskodnak, hogy még a minimálbért is megadóztatják, miközben egymás zsebét tömik.

Az alacsony almaárakért is a Magyarok Nyilai a felelelős tudtátok?


Szólj hozzá!

Címkék: megvonás pénz mezőgazdaság milliárd büdzsé

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr461375687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása